Wednesday, March 12, 2014

Sledujte nové články nebo si přidejte Apetitonline.cz na Seznam či Google . Sledujte Apetitonline.cz


3         intemarketing     5 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience olej na formu 750 g ricotty, nechané na cedníku přes plátno vykapat (získáte asi 450 g hmoty) 1 vejce, lehce prošlehané 1 lžička čerstvy ch tymiánovy ch lístků, nasekany ch čerstvě drceny pepř 100 g nasekany ch černy ch oliv (vypeckovany ch) + navíc k podávání asi 2 lžíce olivového oleje na pokropení čerstvy tymián k podávání, nemusí by t čerstvé pečivo intemarketing k podávání
Příprava jídla 1 Zahřejte troubu na 200 C, horkovzdušnou na 180 C. Formu o rozměrech dna zhruba 5,5 x 16 cm a vy šce aspoň 6,5 cm lehce vymažte tukem, plech vyložte pečicím papírem. 2 V misce smíchejte vykapanou ricottu, vejce, tymiánové lístky, opepřete a vmíchejte olivy. Směs dejte do formy a uhlaďte povrch. 3 Pečte 20 25 minut, aby ricotta intemarketing tak tak ztuhla. intemarketing Vyklopte z formy na připraveny plech a podle chuti pokropte olejem. Pečte ještě 10 15 minut nebo dozlatova. Pak ricottu nechte intemarketing 5 minut odstát, posypte tymiánem a podávejte s dalšími intemarketing olivami, případně i s dalšími sy ry. NĚCO NAVÍC Namísto ricotty anebo spolu s ní můžete upéct také pořádně vykapany domácí sy r anebo i dobry jemny tvaroh.
Sledujte nové články nebo si přidejte Apetitonline.cz na Seznam či Google . Sledujte Apetitonline.cz na Facebooku . Přidat si nás můžete intemarketing i na vaše stránky.


No comments:

Post a Comment