Tuesday, March 11, 2014

Příprava jídla Rozmixujte sardinky i s olejem, vejce, mouku, strouhany sy r a mléko. Olivy důkladně


4             13 hodnocení
Počet porcí Pro 4 osoby Ingredience 80 g hladké mouky 1 konzerva sardinek v oleji 2 vejce 250 ml mléka 50 g sy ra gruyère nebo ementálu, nahrubo nastrouhaného 350 g zeleny ch oliv bez pecek, kvalitních
Příprava jídla Rozmixujte sardinky i s olejem, vejce, mouku, strouhany sy r a mléko. Olivy důkladně propláchněte studenou vodou a nechte oschnout v cedníku. Troubu předehřejte na 200 C. Dortovou formu nebo menší pekáček vymažte máslem, vsypte do ní olivy a přilijte hercules morse těsto. Pečte 30 40 minut. Zkuste špejlí, jestli je střed bublaniny propečeny . Pokud zůstane špejle čistá, vyjměte z trouby. Po vychladnutí nakrájejte na menší kousky a podávejte se sklenkou vína.
Apetit Klub Moje kuchařka Speciální nabídky O Apetit Klubu Fóra Můj profil


No comments:

Post a Comment