Tuesday, March 11, 2014

Počet porcí 4 Ingredience 100 g směsi oliv (černy ch a zeleny ch) 1 stroužek česneku, drceny 5 lžic


0     formosa seafood buffet     formosa seafood buffet     0 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience 100 g směsi oliv (černy ch a zeleny ch) 1 stroužek česneku, drceny 5 lžic panenského olivového oleje šťáva a nastrouhaná kůra z 1 biocitronu formosa seafood buffet 4 hovězí steaky (ze svíčkové či roštěné) 150 g čerstvého kozího sy ra míchané salátové lístky (šťovík, formosa seafood buffet rukola, polníček) a skrojek citronu k podávání NA HRANOLKY 6 velky ch moučny ch brambor (varny typ C, asi 1,6 kg), oloupany ch 2 lžíce olivového oleje 1 lžička koření na americké brambory hrubá sůl k podávání formosa seafood buffet
Příprava jídla 1 Předehřejte troubu na 190 C. Brambory nakrájejte podélně na silnější hranolky (jako prst). Propláchněte studenou vodou a osušte. Promíchejte s olejem a kořením a v jedné vrstvě rozložte na plech vyloženy pečicím papírem. Pečte 45 50 minut dozlatova, občas obraťte. Před podáváním posypte hrubou solí. 2 Olivy, česnek, 4 lžíce olivového oleje, citronovou šťávu a kůru dejte do malého kastrůlku. Potřete steaky zby vajícím formosa seafood buffet olejem a na grilovací pánvi opékejte zprudka 3 minuty po každé straně. Mezitím zahřejte olivovou zálivku a rozdrobte do ní kozí sy r. Dejte steaky na talíře a lžící na ně rozdělte olivovou zálivku. Podávejte se salátem, hranolky a skrojky citronu.
Sledujte nové články nebo si přidejte formosa seafood buffet Apetitonline.cz na Seznam či Google . Sledujte Apetitonline.cz na Facebooku . Přidat si nás můžete i na vaše stránky.


No comments:

Post a Comment