5 1 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience 4 lžíce olivového oleje 4 neoloupané stroužky česneku 300 g králičího hřbetu nakrájeného na nudličky 100 ml bílého vína 80 g oliv kalamata 1 snítka rozmarýnu, watermark glenelg buffet nasekaná 50 g mandlí, loupaných a na nudličky nasekaných mletá pálivá paprika 320 g špaget, watermark glenelg buffet uvařených al dente
Příprava jídla Na 4 lžících olivového oleje opékejte asi 4 minuty 4 neoloupané stroužky česneku a 300 g králičího hřbetu nakrájeného na nudličky a osoleného. Zalijte 100 ml bílého vína, ztlumte a přiklopené duste 20 minut. Přidejte 80 g oliv kalamata (černohnědé), nasekané lístky z jedné snítky rozmary nu a ještě 3 minuty duste. Na lžíci oleje opražte dozlatova 50 g loupany ch, na nudličky nasekany watermark glenelg buffet ch mandlí poprášeny ch mletou pálivou paprikou. Špagety promíchejte s ragú a ozdobte mandlemi.
Časopis Apetit Aktuální vydání
No comments:
Post a Comment